Suicide Squad: Kill the Justice League

Suicide Squad: Kill the Justice League

In Suicide Squad: Kill the Justice League maakt de speler deel uit van Task Force X, een bende slechteriken waaronder King Shark, Captain Boomerang, Harley Quinn en Deadshot. De missie is duidelijk: Brainiac en zijn corrupte Justice League stoppen!

https://www.youtube.com/watch?v=pDEJw2JXf2A

 

Hoewel je deze game ook solo kunt spelen, is het des te leuker om met vrienden de vier-speler coöperatieve multiplayermodus in te schakelen. In de solo-modus schakelt de speler tussen personages terwijl de andere personages door AI worden aangestuurd. Elk personage kan kiezen tussen twee wapenklassen, waarbij sommige wapens tussen meerdere personages gebruikt worden.

Suicide Squad: Kill the Justice League is een third-person shooter ontwikkeld door Rocksteady Studios, de ontwikkelaars achter de befaamde Batman: Arkham-serie, uitgebracht door Warner Bros. Games.

PEGI 18

In een door oorlog verscheurde stad, nemen spelers het met pistolen of machinegeweren op tegen vijanden als buitenaardse wezens, gemuteerde mensen en superhelden. De gevechten zijn chaotisch en gaan gepaard met realistisch geweervuur, krachtige explosies en bloedspetters. Sommige aanvallen eindigen zelfs in onthoofding.

Bepaalde cutscenes tonen expliciete en gewelddadige scènes met bloed en gore; denk aan exploderende hoofden, een hart dat uit een borstkast wordt gerukt of vingers die worden afgesneden. De game bevat eveneens grof taalgebruik.

Extra betalende content is beschikbaar via seizoensgebonden DLC of regelmatige gratis updates die extra locaties of nieuwe speelbare personages bevatten.


TEKKEN 8

TEKKEN 8 is het laatste hoofdstuk in de legendarische vechtgamefranchise en nodigt spelers uit om met de 32 personages aan de slag te gaan.

TEKKEN 8 is een vechtgame met de langstlopende verhaallijn in videogames. Elk nieuw hoofdstuk zet immers het originele verhaal dat in 1994 begonnen werd voort.

Het achtste hoofdstuk vervolgt de saga van de Mishima bloedlijn met wereldschokkende gevechten tussen vader en zoon. Na de overwinning op zijn vader, Heihachi Mishima, zet Kazuya zijn ambitie naar wereldheerschappij voort. Hij zet de krachten van G Corporation in en ontketent een oorlog tegen de rest van de wereld. Jin wordt gedwongen zijn lot onder ogen te zien wanneer hij herenigd wordt met zijn lang verloren moeder en tracht het schrikbewind van zijn vader, Kazuya, te stoppen.

Spelers kunnen in deze laatste release aan de slag met 32 opnieuw ontworpen, unieke personages. Het innovatieve “Heat” gevechtssysteem maakt de aard van de gevechten nog intensiever, terwijl het unieke speelgevoel en de klassieke tactieken van de TEKKEN-serie behouden blijven. Verder zijn alle levels verwoestbaar en kunnen spelers krachtige supermoves gebruiken die de actie letterlijk van het scherm doen spatten.

Het game heeft zowel een singleplayer ervaring als de mogelijkheid om het lokaal of online tegen anderen op te nemen. Er zijn zelfs plannen om de jarenlange traditie van grootse toernooien over de hele wereld verder te zetten.

PEGI 16

TEKKEN 8 is een vechtspel vol geweld en met een verhaallijn die over oorlog en vernieling gaat. Maar het gaat er niet zo bloederig aan toe als in een Mortal Kombat en toont vonken in de plaats van bloedspetters. Zelf wanneer personages andere raken met zwaarden of machinegeweervuur blijft het visueel geweld beperkt tot special effects. Er kan hier en daar gevloekt worden, maar het grof taalgebruik blijft beperkt.

De microtransacties uit de vorige edities zijn in de nieuwe game nergens te bespeuren en de in-game valuta kan enkel verdiend worden door meer te spelen.

Het spel is zowel in gesproken tekst als in ondertitels beschikbaar in het Frans, maar Nederlandstalige spelers zullen het met de Engelse versie moeten stellen.