Details

Genre

Puzzel
Actie-Avontuur
Role Playing Game (RPG)

PEGI

Platformen

Little Nightmares II

In Little Nightmares II is het de bedoeling om met het kleine jongetje Mono te ontsnappen uit de donkere wereld waarin hij op één of andere manier verzeild is geraakt. Dit doe je door de duisternis te verkennen, obstakels te omzeilen en puzzels op te lossen. Mono kan de hulp inroepen van Six, het hoofdpersonage uit de eerste game, om hem daarbij te helpen.

Little Nightmares II is een horrorspel dat werd gemaakt door Tarsier Studios en wordt uitgegeven door Bandai Namco.

PEGI 16

Laat je niet bedotten door het ontwapenende uiterlijk van Mono en Six: Little Nightmares II is een game die niet geschikt is voor jongere spelers. De donkere omgevingen roepen een constant gevoel van angst en vijandigheid op en de levels zijn aangekleed met levenloze lichamen en andere angstaanjagende taferelen. Ook het aanzicht van de vijanden is bedoeld om de speler schrik aan te jagen.

Mono kan zowel door vijanden als door valstrikken op een gruwelijke manier aan zijn einde komen. Het personage kan op een realistische manier worden verpletterd, neergeschoten of neergeknuppeld. Bloed en ingewanden komen er niet aan te pas, maar Mono valt wel als een levenloze lappenpop in elkaar, waarna het scherm zwart wordt. Tenzij je fan bent van het bezweren van echte nachtmerries is dit geen spel om met de kindjes op de bank te spelen.