Details

Genre

Actie-Avontuur
Familie

PEGI

Platformen

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

’s Werelds beroemdste Italiaanse, besnorde loodgieter is terug in Super Mario 3D World + Bowser’s Fury. De Wii U-klassieker uit 2013 komt op een verfijnde manier terug naar de Nintendo Switch samen met de DLC Bowser’s Fury. Onze favoriete Italiaanse loodgieter neemt het alweer op tegen zijn aartsrivaal Bowser en moet het Sprixie-koninkrijk redden met behulp van zijn kameraden.

Verken samen met vrienden en familie kleurrijke werelden, gebruik verschillende en unieke power-ups (waaronder het gekende kattenkostuum), los allerhande puzzels op en baan je een weg naar het einde van talrijke uitdagende levels.

In de gloednieuwe Bowsers Fury DLC werk je samen met Bowser Jr. om erachter te komen wat zijn kwaadaardige vader tot een woedeaanval heeft gedreven.

De game biedt een waanzinnig leuke co-op multiplayer modus speelbaar met vier personen, zowel lokaal als online. Speel met Mario, Luigi, Princess Peach en Toad, elk met zijn of haar speciale vaardigheden, zoals een beetje hoger springen of langer in de lucht zweven.

PEGI 7

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury is de ideale game voor het hele gezin. Bereid je voor op heel wat uren gameplezier waarbij je alle uithoeken van de game en uitbreiding kan ontdekken.

Het geweld is mild en slechteriken zoals goombas en koopa troopas verdwijnen zodra ze verslagen zijn. Sommige levels in de Bowser’s Fury add-on zijn ietwat donkerder getint en zouden jongere spelers wel eens schrik kunnen aanjagen, vooral bij bepaalde boss-battles.

Co-op multiplayer modus zorgt voor een aangename sociale game-ervaring voor maximaal vier vrienden of familieleden. De vrolijke vibe om de wereld te verkennen en andere personages te helpen, stimuleert een gevoel van nieuwsgierigheid en ontdekking.