Details

Genre

Sport
Familie

PEGI

Platformen

Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise

Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise is een ritmespel ontwikkeld door Imagineer, uitgebracht door Nintendo. Het principe van het spel is vrij simpel: gebruik je Joy-Con-controllers om te trainen en allerlei boksoefeningen te doen op de beat van tophits. Beweeg op de muziek en werk jezelf in het zweet door te boksen op 23 upbeat nummers van klassieke artiesten zoals Steppenwolf en Cyndi Lauper tot moderne namen zoals Marshmello en Ariana Grande.

 

Spelers kunnen kiezen uit negen unieke trainers met verschillende persoonlijkheden en stijlen. In deze tweede editie zijn er drie nieuwe gezichten: Karen, Janice en Hiro. Door regelmatig te trainen bouw je een band op met je trainer.

Rijg de spectaculairste combo’s aaneen door de bewegingen van je trainer na te doen en de pictogrammen op het scherm te volgen. Voer je dit goed uit en voltooi je bepaalde uitdagingen, dan zijn er credits te verdienen waarmee je nieuwe items kan ophalen in de winkel om de gameplay-ervaring verder aan te passen. Er is ook een multiplayer-modus voor twee spelers. Ideaal dus voor een gezellige en sportieve spelbeurt met een vriend of je gezin.

Goed om te weten

  • Goed nieuws als je het eerste spel hebt gespeeld. Opgeslagen gegevens van de eerste Fitness Boxing-game kunnen worden overgedragen. Spelers van de vorige game kunnen hiermee hun vooruitgang overdragen en hun fitnessprogramma voortzetten.

PEGI 3

Fitness Boxing 2 is een ritmespel waarin boksen centraal staat. Voorzie zeker genoeg ruimte om probleemloos te kunnen bewegen en hou een veilige afstand tussen elkaar.