Details

Genre

Actie-Avontuur
Role Playing Game (RPG)

PEGI

Platformen

Marvel Midnight Suns

 

De duistere kant van het Marvel Universum wordt ontketend. Onbreekbare banden met Marvel’s legendarische superhelden en gevaarlijke bovennatuurlijke krijgers worden gesmeed om de demonische Lilith en haar angstaanjagende horde te bestrijden, verenigd met de kwaadaardige legers van Hydra.

 

Marvel Midnight Suns bevat legendarische stripfiguren uit de Marvel Comics reeksen Midnight Sons, Avengers, X-Men en Runaways: zoals Doctor Strange, Wolverine, Iron Man en Blade. Spelers kunnen hun eigen superheld creëren, genaamd The Hunter, en kiezen uit meer dan veertig verschillende speciale krachten.

 

De missie is om een onwaarschijnlijk team van doorgewinterde superhelden en bovennatuurlijke strijders te verenigen om de wereld te redden van een groeiende apocalyptische dreiging. Met een reeks aan karakters en speciale krachten die je kan upgraden, creëer je een unieke versie van The Hunter en bepaal je de beste strategie om Lilith’s leger terug naar de onderwereld te sturen.

 

PEGI 12

Marvel Midnight Suns bevat veel hectische gevechten met flitsende en spectaculaire visuele effecten, maar bevat weinig tot geen bloed of grafisch geweld. Tijdens bloedstollende gevechten gebruiken personages een verscheidenheid aan wapens en speciale krachten.

 

Om de missies tot een goed einde te brengen moeten spelers allianties smeden met andere personages. De nadruk ligt op het teamwork, de moed en het mededogen van de superhelden om anderen te helpen.

 

Extra downloadbare content, waaronder extra personages, kostuums en verhaalcontent, is beschikbaar via in-game aankopen.