Details

Genre

First-Person Shooter (FPS)
Strategie
Schieten

PEGI

Platformen

Overwatch

Overwatch is een futuristische online multiplayer first person shooter waarin twee teams van zes spelers het tegen elkaar opnemen in exotische arena’s om verschillende doelen te halen. Het spel heeft een cartooneske look en is een competitief spel met verschillende niveau’s.

Overwatch is een internationaal vredesagentschap dat werd hervormd nadat de aarde zich herstelde van een robotoorlog. Personages zijn verdeeld in vier klassen, elk met zijn eigen kenmerken, namelijk Offense, Defense, Tank en Support. Personages hebben verschillende vaardigheden, waaronder een ultieme, krachtige vaardigheid die alleen kan gebruikt worden na het vullen van een meter tijdens het spelen.

Overwatch heeft een gevarieerde wereld met kleurrijke, charmante en diverse helden waaronder een gigantische gorilla, een boeddhistische robot of zelfs een een gepantserde hamster.

PEGI 12

Overwatch legt de nadruk op toegankelijkheid en het spel biedt een level playing field voor spelers van verschillende niveau’s, dit om het spel zo eerlijk mogelijk te houden voor alle deelnemers.

Deze game is enkel online te spelen, er is geen single player optie.

In het spel verdien je geld (in-game valuta) om allerhande cosmetische artikelen te kopen waaronder kleurveranderingen en overwinningsposities.