Details

Genre

Actie-Avontuur

PEGI

Platformen

Star Wars Jedi : Fallen Order

Star Wars Jedi: Fallen Order is een sciencefiction actie/avonturenspel ontwikkeld door Respawn Entertainment, uitgebracht door Electronic Arts. Star Wars Jedi: Fallen Order is een verhaal gedreven singleplayer en nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van het uitgebreide Star Wars universum. De verhaallijn speelt zich af kort na de gebeurtenissen in Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith en veertien jaar voor A New Hope.

 

Spelers kruipen in de huid van een jonge Jedi op zoek naar de wederopbouw en het herstel van de Jedi Order. De overlevende Jedi worden gedwongen zich te verschuilen om te overleven. Een van deze Jedi, een voormalige Padawan genaamd Cal Kestis, gaat samen met een kleine groep van bondgenoten op zoektocht om de verloren kennis te vinden, die de Jedi Order kan herstellen.

PEGI 16

De actie is constant, met frequente moorden en enkele intense momenten van geweld in videofragmenten, hoewel er geen bloed of expliciete scènes te zien zijn. Het spel biedt een relatief hoge mate van uitdaging, vooral bij hogere moeilijkheidsgraden.