Details

Genre

Actie-Avontuur

PEGI

Platformen

Trifox

Trifox is een cartoonesk actie-avontuur van Belgische bodem, waarin je in de vacht kruipt van een vindingrijke vos, die op pad gaat om zijn gestolen afstandsbediening terug te vinden. 

Trifox is een vos met een missie: nadat zijn huis is aangevallen en zijn afstandsbediening is gestolen, gaat hij achter de mysterieuze dieven aan. Gebruik magie, kracht en geweldige gadgets om vijanden te slim af te zijn in vier gevaarlijke werelden en vecht je een weg naar de uiteindelijke confrontatie in het hoofdkwartier van de schurken.

Als veelzijdige vos kan Trifox de vaardigheden van drie verschillende klasses gebruiken: Warrior, Mage en Engineer. Elk heeft zijn eigen unieke set vaardigheden die kunnen gecombineerd worden, zodat spelers zelf een op maat gemaakte protagonist kunnen creëren.

Gameplaygewijs brengt Trifox een nieuwe en frisse spelervaring om de nostalgie naar de klassieke 3D-platformers op te roepen, maar het voegt twin-stick actie toe aan de mix, een spelvorm waarbij de speler beweegt met de ene analoge stick en richt met de andere.

 

PEGI 7

Trifox bevat enkel cartoonesk geweld, wat het geschikt maakt voor jonge spelers. De uitdaging wordt gaandeweg wel groter waardoor er soms hulp nodig is van een meer ervaren speler om een moeilijk stuk door te komen.

Door middel van tussenfilmpjes kan de speler het verhaal makkelijk volgen en wordt ook steeds duidelijk gemaakt wat er van hen verwacht wordt.

Trifox heeft geen voice-overs en de weinige geschreven tekst, die enkel gebruikt wordt in de menu’s en op de instructieborden, is ook in het Nederlands of Frans beschikbaar.