Details

Genre

Actie-Avontuur
Role Playing Game (RPG)

PEGI

Platformen

Assassin’s Creed: Valhalla

Assassin’s Creed: Valhalla is een actie-avonturenspel ontwikkeld en uitgebracht door Ubisoft. Valhalla is het twaalfde hoofdstuk (spin-offs niet meegerekend) in Ubisoft’s langlopende en grootste franchise. In de epische Assassin’s Creed-reeks stuitert de speler op en neer in verschillende tijdperken.

 

Ook dit spel krijgt een nieuw tijdperk en een nieuwe setting. We keren terug naar het jaar 873 na Christus, naar de koude Noorse fjorden en een verdeeld Engeland, een speelbal voor invasie. Spelers leiden een Noorse Vikingclan onder leiding van de dappere Vikingkrijger Eivor op veroveringstocht naar de Britse eilanden.

Assassin’s Creed: Valhalla biedt een visueel spektakel en een gigantische open spelwereld waarin ontzettend veel te doen en te beleven valt. In deze sandbox game bepaal je volledig zelf welke keuzes je maakt, wat je doet, wanneer en hoe.

 

PEGI 18

Dit spel is niet geschikt voor minderjarigen. Het bevat extreem geweld, maar de instellingen kunnen worden gewijzigd om geweld, bloedspatten en andere shockerende beelden uit te schakelen of te verminderen.

Ondanks deze gewijzigde instellingen blijft er ongepaste inhoud voor minderjarigen waaronder gevloek in dialogen en het gebruik van alcohol en drogerende paddenstoelen.

Spelers krijgen de mogelijkheid om DLC aan te schaffen in de vorm van cosmetische items (zoals outfits en skin) of uitbreidingspakketten. De Assassin’s Creed Valhalla Season Pass bevat twee uitbreidingspaketten met nieuwe werelden en missies, Wrath of the Druids en The Siege of Paris.