Details

Genre

Actie-Avontuur
Schieten

PEGI

Platformen

Destiny 2: Beyond Light

Destiny 2: Beyond Light is een uitbreidingspakket voor Destiny 2 uitgebracht en ontwikkeld door Bungie. De nieuwste uitbreiding voor Bungie’s populaire sci-fi first-person shooter-reeks is de derde grote expansion pack voor het spel na toppers als de Shadowkeep– en Forsaken-DLC. In Beyond Light vallen er een heleboel nieuwe dingen te beleven. Met nieuwe wapens, missies en armor ben je opnieuw goed voor uren gameplezier. 

 

Als speler ga je op verkenningstocht op de gigantische ijsplaneet Europa die veel verloren geheimen uit het verleden bevat. De hoofdmissie is simpel: werk samen met de mysterieuze Exo Stranger om de duistere Stasis-kracht te benutten voordat slechterik Eramis, de Kell of Darkness, deze aan The Fallen schenkt. Als Guardian is het je taak om haar plannen te dwarsbomen door een reeks uitdagende missies te verwezenlijken.

PEGI 16

De missies in Destiny 2 draaien om constante en intense actie. Spelers hebben een wapenarsenaal ter beschikking om ten strijde te trekken tegen buitenaardse wezens en machines.

Vijanden schreeuwen van de pijn en verdwijnen als ze verslagen worden. Soms zijn hierbij zwarte bloedspatten te zien. Voor Destiny-groentjes en jonge spelers is er een steile leercurve, vooral om het progressiesysteem onder de knie te krijgen.