Details

Genre

Multiplayer Online Battle Arena (MOBA)

PEGI

Platformen

Brawl Stars

 

In Brawl Stars neem je het als knokker tegen elkaar op in intense en razendsnelle online multiplayergevechten. Blijf als laatste brawler overeind in battle-royalemodus, werk samen met andere knokkers in hectische 3-tegen-3-multiplayergevechten en verzamel om ter snelst tien edelstenen in Gem Grab.

 

De gameplay verschilt van andere Supercell-games, zoals Clash Royale, waar je meer van bovenaf meekijkt. In Brawl Stars stap je zelf het speelveld op met je personage, loop je met je linkervinger rond, terwijl je de rechterkant van het scherm gebruikt om je tegenstanders te verslaan.

 

Spelers kiezen uit een selectie van unieke knokkers (brawlers) elk met superpowers en wapens. Naarmate het spel vordert verzamel je edelstenen en andere collectables om je personage naar een hoger niveau te upgraden en te pronken met nieuwe gadgets en unieke skins.

 

PEGI 7

Brawl Stars is free-to-play maar bevat in-game aankopen. Met edelstenen kunnen nieuwe personages, gadgets en andere items worden ontgrendeld. Het spel kan worden uitgespeeld zonder geld uit te geven, maar het zal wat langer duren om alles vrij te spelen. Regel de in-app aankopen via de toestel-instellingen.

 

Het geweld is mild, kent een over-the-top cartooneske visuele stijl en er is geen bloed te zien.

 

Via een chat-functie kan je communiceren met andere spelers. Bepaal hoe spelers online met anderen communiceren via de toestel-instellingen.