Details

Genre

Actie-Avontuur
Familie

PEGI

Platformen

It Takes Two

 

De Zweedse studio achter het briljante co-op-avontuur A Way Out brengt met It Takes Two een waardevolle toevoeging uit aan zijn game-repertoire.

 

It Takes Two vertelt het verhaal van een jong meisje, Rose, wiens kibbelende ouders, Cody en May, de scheidingspapieren nog net niet in orde gemaakt hebben. Het meisje knutselt twee poppen die op haar ouders lijken en probeert het verzoeningsproces tussen de ouders na te spelen.

 

It Takes Two volgt de Hazelight Studios co-op-formule en biedt online en lokale co-op. Als speler bestuur je samen met een vriend de poppetjes, elk met unieke vaardigheden, en moet je samen puzzels oplossen om de obstakels te overwinnen en vijanden verslaan. De platformgame trekt volop de co-opkaart en is ideaal voor familieplezier. Vertrek samen met een vriend, vriendin, zoon of dochter op een spannend en uniek avontuur.

 

PEGI 12

It Takes Two is geclassificeerd als PEGI 12 voor matig geweld en gebruik van grof taalgebruik. Het geweld is niet realistisch en er worden geen bloed of verwondingen getoond. Hoewel sommige vijanden kunnen worden opgeblazen, verdwijnen ze of breken ze in deeltjes uiteen nadat ze verslagen zijn. Er zijn enkele verontrustende scènes met geanimeerd geweld, zoals doorboord worden door een spijker of het doden van dieren met explosieven.