Details

Genre

Actie-Avontuur

PEGI

Platformen

Lego Stars Wars: The Skywalker Saga

In LEGO Star Wars: The Skywalker Saga kan je samen met vrienden en familie rechtstreeks je favoriete saga-film spelen. Je doorkruist de negen films uit de Star Wars-saga en neemt het op tegen the dark side.

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga is de meest uitgebreide LEGO Star Wars-game met maar liefst 45 levels, meer dan 300 speelbare personages zoals Yoda, Finn of Jabba the Hutt en talloze voertuigen. Reis met lichtsnelheid in de Millennium Falcon en herbeleef iconische scènes zoals het lichtzwaard gevecht tussen Darth Vader en Luke Skywalker.

De speler beslist om het spel te beginnen vanuit één van de drie Skywalker avonturenreeksen. Elke episode bevat vijf verhaalmissies, wat een totaal maakt van 45 levels. Naarmate je vordert, verken je de kaart van het melkwegstelsel en speel je steeds meer planeten vrij.

Als speler volg je de gekende Lego-formule: je wisselt tussen personages om toegang te krijgen tot verschillende vaardigheden en om puzzels op te lossen. Dit keer heb je de mogelijkheid om verschillende aanvallen aan elkaar te rijgen. De Lego-games zijn ideaal om samen met een familielid te spelen.

 

PEGI 7

Lego Stars Wars: The Skywalker Saga heeft een cartooneske visuele stijl en bevat avonturen vol speelse humor.

Om te vorderen in het spel, moet de speler vijanden verslaan met lichtzwaarden, geweren en speciale vaardigheden, maar ook met ruimteschepen en voertuigen. Deze zijn uitgerust met raketten of lasers die afgevuurd worden op vijanden. De werelden en personages zijn opgebouwd uit kleine Lego-blokjes.

Als er explosies zijn of vijanden worden verslagen, versplinteren ze in stukken.