Details

Genre

Simulatie

PEGI

Platformen

Microsoft Flight Simulator

 

Microsoft Flight Simulator maakt een verpletterende indruk met zijn nauwgezette reconstructie van onze planeet, het natuurgetrouw realtime nabootsen van landschappen waar je overheen vliegt, én de ruime keuze aan vliegtuigen waarmee je kan leren vliegen.

 

De huidige weersomstandigheden en het actuele vliegverkeer worden in realtime weergegeven voor een uiterst realistische vliegervaring. Maak je vluchtplan, vlieg met zeer gedetailleerde vliegtuigen, van ultralights tot commerciële jets, en verken s’werelds beroemde steden en monumenten. Kunstvliegen over de Mount Everest of Eiffeltoren met een Aviat Pitts Special S2S (een tweezitter), het is mogelijk.

 

Dankzij World Updates en Sim Updates wordt de realistische reconstructie van de spelwereld regelmatig verbeterd. Microsoft Flight Simulator bevat alle luchthavens ter wereld, van landingsbanen tot internationale luchthavens, met minutieuze precisie, van de grootte en het oppervlak van de landingsbaan tot de precieze locatie van de parkeerplaatsen van de vliegtuigen.

 

En ja, zelfs ons eigen grondgebied heeft een virtuele reconstructie gekregen met World Update IV: France, Belgium, Netherlands and Luxembourg, dat niet minder dan 100 nieuwe structuren en landschappen voor centraal West-Europa tot leven brengt.

 

PEGI 3

In Microsoft Flight Simulator zijn er geen vijanden te verslaan of punten te verdienen. Er zijn wel landingsuitdagingen om je navigatievaardigheden te testen. Voor beginners zijn er ontdekkingsvluchten waarbij je meteen in de lucht zit en de startprocedures niet hoeft te doorlopen. De game biedt spelers de mogelijkheid om in-game items aan te schaffen.