Details

Genre

Actie-Avontuur
Role Playing Game (RPG)

PEGI

Platformen

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

 

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD, oorspronkelijk uitgebracht voor de Wii in 2011, brengt het klassieke avontuur tot leven in een nieuw visueel jasje. Ontdek het begin van de The Legend of Zelda tijdlijn en ga op een episch avontuur te land, ter zee en in de lucht.

 

Speel als jonge held Link en reis van Skyloft, een wereld boven de wolken, naar de diepten van de aarde op zoek naar je jeugdvriendin Zelda. Raas door de wolken op je vertrouwde Loftwing-vogel, bezoek eilanden die aan de horizon verschijnen en trek door bossen, gebergtes, woestijnen en meer. Ontdek het iconische Meesterzwaard om het kwaadaardige plan van de mysterieuze demonenprins Ghirahim te stoppen.

 

Deze HD-versie van dit klassieke avontuur is vernieuwd voor de Nintendo Switch met soepelere bewegingsbesturing. Gebruik de intuïtieve bewegingsbesturing om met je zwaard te zwaaien of speel de game met klassieke knoppenbesturing.

 

PEGI 12

Als speler gebruik je allerlei gadgets, zoals grijpklauwen en verschillende wapens waaronder een boog en bommen, om talloze monsters te verslaan. Link zwaait met een zwaard naar vijanden, maar er is geen sprake van bloed of onthoofding. Als vijanden verslagen zijn, verdwijnen ze gewoon in een rookwolk.

 

De moeilijkheidsgraad kan te hoog zijn voor jongere spelers, vooral tegen het einde van het spel. Sommige tempels bevatten puzzels die je geduld op de proef stellen.