Details

Genre

Racing

PEGI

Platformen

You Suck at Parking

You Suck at Parking is een hectische en hilarische race game van Belgische bodem waarin je met kleurrijke wagentjes tegen de klok racet en ervoor zorgt dat je als eerste je handrem gebruikt om de parkeerplaats in te palmen. Een rijbewijs is niet vereist, maar stressbestendigheid en snelle reflexen zijn een must.

Het concept is bedrieglijk simpel, maar niet noodzakelijkerwijs simpel uit te voeren. Je moet allerlei obstakels zoals windblazers en politiewagens ontwijken en als eerste je aangewezen parkeerplaats bereiken. De uitdaging is echter dat je niet achteruit kan rijden en als je stopt, parkeer je.

You Suck at Parking bevat meer dan 100 wilde, steeds moeilijkere levels waarin je XP-punten verzamelt om gratis items in de Parking Pass vrij te spelen en je auto te pimpen. Breng je wagen binnen in de garage om deze volledig te personaliseren.Je kan het voertuigtype, de lak, de uitlaateffecten en nog veel meer veranderen.

Alle levels zijn toegankelijk via een hub waarin je op je gemak kan rondrijden. Autokanonnen katapulteren je naar nieuwe gebieden en parkeren in verschillende gebouwen geeft toegang tot het hoofdniveau. Elk level heeft vijf tracks die je gedeeltelijk of volledig kan voltooien. Hoe meer harten je verdient, hoe meer levels je kan vrijspelen.

 

PEGI 3

You Suck at Parking is puur en onschuldig speelplezier voor alle leeftijden. De videogame kan moeilijk zijn en soms onmogelijk lijken, maar de geleidelijke verhoging van de moeilijkheidsgraad maakt de game toegankelijk voor zowel jonge spelers als degenen die een echte uitdaging zoeken.

Naast de singleplayer game, kunnen maximaal acht spelers het in de online multiplayer mode tegen elkaar opnemen op verschillende multiplayer maps om de ultieme parkeerder te worden en de wereldranglijst te beklimmen. Met slechts één parkeerplaats en acht spelers die om die plek strijden, kan je heel wat botsingen en explosies verwachten.

You Suck at Parking bevat in-game aankopen in de vorm van Parking Passes waarmee extra items, levels en meer kunnen worden aangekocht.