Details

Genre

Actie-Avontuur
Role Playing Game (RPG)

PEGI

Platformen

Marvel’s Avengers

Marvel’s Avengers is een actie-avonturenspel ontwikkeld door Crystal Dynamics en uitgebracht door Square Enix. Marvel’s Avengers is gebaseerd op de razend populaire Marvel Comics-superheldenstrip The Avengers en geïnspireerd op de langlopende comics mythologie en bekende Marvel-filmadaptaties.

 

De speler sluit zich aan bij de iconische groep superhelden in een filmisch en episch nieuw avontuur met bekende gezichten Captain America, Thor, Iron Man, Hulk en Black Widow die de basis vormen van het speelbare droomteam.

Het team wordt gedwongen om opnieuw samen te komen, deze keer om de wereld te redden van de criminele organisatie A.I.M. onder leiding van George Tarleton / M.O.D.O.K.. Het third-person actiespel kan zowel in solo- als coöperatieve modus worden gespeeld.

PEGI 16

Het spel is niet geschikt voor jonge kinderen. Helden en schurken nemen het tegen elkaar op in intense gevechtspartijen met een arsenaal aan wapens en superkrachten. Om vijanden te verslaan gebruiken personages melee combat zoals vuistslagen en kopstoten maar ook pistolen en machinegeweren, lasers en projectielen. De strijd kan hectisch zijn, met luide explosies, pijnkreten en schietpartijen. De gameplay bevat echter nooit blood and gore. Het woord “sh*t” is in het spel te horen.